BEN JIJ ONZE NIEUWE ONLINE MARKETEER (FULL TIME)?

Financieel Marketeers groeit en zoekt enthousiaste online marketeers die mee willen groeien. Wil jij onderdeel zijn van ons team? Werken in hartje Amsterdam (naast het Centraal Station)?

Wat wij doen?

Financieel Marketeers ontwikkelt en beheert websites en e-mailmarketing voor financiële instellingen. Onze websites zien wij als mini webshops. Wil je zien hoe dat eruit ziet? Kijk dan eens op Lancyr.nl.

Wat jij gaat doen?

Je optimaliseert zowel het organische als paid traffic door het uitvoeren van zoekwoordanalyses, seo-proof inrichting van pagina’s en websites, verbeteren van landingspagina’s en (her)inrichten van de navigatiestructuur.

Je bent expert in optimaliseren van CTR uit de diverse kanalen. Je bent ervaren met SEA, retargeting, FB en linkedIn-advertising.

Je krijgt het voor elkaar om die ‘klik’ van de klant te krijgen. Dit doe je omdat je je inleeft in de emotie van de klant. Je scherp analyseert welke vragen internetbezoekers hebben, je een goed beeld hebt van de klant zijn angsten/risico’s, dromen/doelen en vanuit welke rol de klant een keuze maakt.

Je ondersteunt collega’s in het team met kwalitatieve en kwantitatieve klantinzichten: naar welke producten en diensten zoeken internetbezoekers en welke preventietips en verzekeringsproducten die door Lancyr gevoerd worden zijn daar een passende oplossing voor? Hoe verhogen we het aantal bezoekers, de conversie en het aantal afgesloten verzekeringen als resultaat van jouw inspanning.

Maar jij kan ook….

Websites ontwikkelen en aanpassen in WordPress

Toveren met HTML/CSS, Nofollow, noindex, alt-tags, title-tags en iFrames

Elke maandag je collega’s omver blazen met de nieuwste marketingtrends

Aantonen dat je 1 tot 3 jaar werkervaring hebt als online marketeer

Relevante Google certificaten laten zien.

Denken en werken op HBO niveau

Laten zien dat je bent wie je zegt te zijn aan de hand van referenties.

Wat krijg je hiervoor terug?

Geld!

Maar ook….

26 vakantiedagen (en je kan er zelfs meer verdienen!)

Reiskostenvergoeding

Pensioen

Appels en peren of iets anders (je moet hier minimaal twee stuks fruit eten per dag)

Groei want wie weet beheer jij je eigen webshop binnen je eerste jaar!

En nu?

Dus denk jij dat jij past binnen ons bedrijf? Stuur ons je motivatie met curriculum vitae per e-mail aan Asmara Sibarani.

Wil je meer over ons weten? Bellen mag naar Asmara Sibarani via 06-14 35 73 35.