Financiele gezondheid centraal tijdens Maand van de Financien April 2012

April 2012: 3e editie Maand van de Financiën

Een gezonde financiële huishouding voor iedereen, dat vinden wij belangrijk! In april 2010 hebben Roelof Meijer (Stichting Persoonlijke Financën) en Michiel Schoonhoven (nu werkzaam bij De Financieel Marketeers) de Maand van de Financiën geïntroduceerd. Een initiatief dat jaarlijks in april terugkeert. Dit jaar staat alweer de derde editie voor de deur.

President Obama volgt met Financial Literacy Month

In 2011 heeft President Obama ook een dergelijk initiatief genomen onder de noemer ‘Financial Literacy Month’. Leuk om even de officiele verklaring van de White House te lezen. Waren we met ons initiatief dan echt een voorbeeld voor Obama? In ieder vertonen de initatieven veel gelijkenissen. Zelfs de maand april.

De grote financiële schoonmaak

Onder het mom van de grote financiële schoonmaak roepen we financieel dienstverleners op in de maand april extra aandacht te geven aan inzicht en onderhoud van de financiële huishouding. Het bieden van kennis, inzicht en advies aan Nederlanders staat hierbij centraal.

Wilt u ook een actieve rol spelen naar bestaande en potentiele relaties?

Opfrisgesprekken en advies

Als deelnemer ondersteunt u actief bij ‘de grote financiële schoonmaak’ door in april open huis te houden en gratis opfrisgesprekken aan te bieden van ongeveer een uur. U brengt in een beknopt rapport de mogelijke kansen en verbeterpunten snel aan het licht. Tijdens de opfrisgesprekken kan het natuurlijk zijn dat er behoefte ontstaat aan verdere betaalde vervolgadviezen.

Kennis en informatie

Wij ondersteunen u met de communicatie van uw dienstverlening tijdens Maand van de Financien aan uw relaties. Zo bieden we uw relaties namens u waardevolle financiële tips en een stappenplan naar een gezonde financiële huishouding. Ook bieden we u presentatiematerialen, banners en andere communicatiemiddelen.

Help ook bij de grote financiële schoonmaak

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk www.maandvandefinancien.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*