Inspiratiesessie ‘Van reactief naar proactief Relatiebeheer’, 16 september in Media Plaza

Op dinsdag 16 september 2014 verzorgt De Financieel Marketeers in samenwerking met SCOPE CRM de Inspiratiesessie ‘Van reactief naar proactief Relatiebeheer’.

Direct aanmelden

Deze sessie vindt van 9.00 – 12.00 uur plaats in Media Plaza Utrecht tijdens het Copernica Summit, een toonaangevend congres voor de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van e-mailmarketing, marketing automation en mobile marketing.

De inspiratiesessie is voor financieel dienstverleners die excellente klantbediening niet als verkoopterm zien, maar het écht willen waarmaken. Tijdens deze sessie nemen we je mee in visies op proactief relatiebeheer en delen voorbeelden uit de praktijk van financieel advies, verzekeringen en vermogensbeheer. Je krijgt ook handvatten om relevante klantcommunicatie in jouw bedrijf te realiseren.

Het ochtendprogramma voor financiële dienstverleners ziet er als volgt uit:

08:45 – 09:00 Opening Copernica Summit
09:00 – 09:05 Welkomstwoord van Bas van der Veer, Sales Manager bij Scope CRM
09:05 – 09:30 ron-schulte-fischedickRon Schulte Fischedick – Proactief als kernwaarde & excellente klantbediening
Financiële producten worden steeds meer commodity, de klant vergelijkt en doet steeds meer zelf online. Om binding met klanten op te bouwen wordt proactief relatiebeheer steeds belangrijker. Wat verstaan we hieronder en hoe veranker je dit als kernwaarde in je bedrijf voor het realiseren van een excellente klantbediening? Ron Schulte Fischedick is directeur bij Lancyr Verzekeringen
09:30 – 10:10 michiel-schoonhovenMichiel Schoonhoven – Relevante klantcommunicatie door continue profielverrijking
De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan razendsnel. Aan de hand van een aantal aansprekende praktijkvoorbeelden neemt Michiel je mee in de content marketingstrategie die De Financieel Marketeers hanteert voor het opbouwen van relevante klantcommunicatie door profielverrijking. Je krijgt ook inzicht in de rol van marketing automatisering en een ‘sneak preview’ van een volledig voor de klant gepersonaliseerd online klantportaal. Michiel Schoonhoven is adjunct directeur bij De Financieel Marketeers.
10:10 – 10:25 Pauze
10:25 – 11:05 peter-schaferPeter Schäfer – Hoe organiseer je gestructureerde klantdata voor proactief relatiebeheer?
Je krijgt diepgaand inzicht in de visie en daadwerkelijke inrichting van het Know Your Customer principe van Wijs & van Oostveen. Hiermee streven ze naar een excellente dienstverlening aan hun vermogensbeheerklanten. Peter Schäfer is group consultant Management & Operations de Wijs & van Oostveen Groep.
11:05 – 11:15 Paneldiscussie & vragen
11:15 – 12:15 Lunch

Bekijk ook het middagprogramma van het Copernica Summit 2014.

Heb je al een relatiecode van ons ontvangen voor gratis toegang? Meld je dan nu aan via de website van Copernica.

Meld je nu aan

Stuur ons een bericht als je interesse hebt in het speciale ochtendprogramma, maar nog geen discount code hebt ontvangen. Je ontvangt dan spoedig een uitnodiging.

Google maakt https beveiligde websites beter vindbaar

Op 6 augustus 2014 publiceerde Google de blog ‘HTTPS as a ranking signal‘. Hieruit blijkt dat https beveiligde websites beter vindbaar gaan worden in de Google zoekmachine. Het wordt dus belangrijker om je website te voorzien van een SSL/TLS certificaat (voor je domeinnaam komt dan https en een slotje te staan).

HTTP staat voor ‘Hypertext Transfer Protocol’, de S in HTTPS staat voor ‘Secure’. Met deze Secure uitbreiding wordt communicatie via het internet beveiligd doordat gegevens versleuteld worden. Hiermee is het voor ‘kwaadwillenden’ een stuk lastiger om vertrouwelijke gegevens te onderscheppen die bezoekers via de website doorgeven en eventueel van zichzelf kunnen inzien.

In het artikel geeft Google aan veiligheid hoog in het vaandel te hebben staan. Het bedrijf besteedt hieraan veel aandacht bij de eigen diensten, zoals de zoekmachine, Gmail e.d.. En wil ook een belangrijke rol spelen om internet in z’n algemeenheid veiliger te maken. Zoals de websites waar bezoekers via Google op terecht komen.

Google heeft daarom aangekondigd dat ze websites die gebruik maken van een beveiligde https-verbinding gaat belonen met een hogere score in de zoekresultaten. In eerste instantie heeft het wel of niet hebben van een beveiligde verbinding een kleine invloed op de plaats in de zoekresultaten, stelt Google, ‘maar na verloop van tijd kunnen we dit criterium zwaarder laten wegen om bedrijven ertoe over te halen hun site beter te beveiligen.’

Een belangrijker criteria om je website goed vindbaar te maken in de Google zoekmachine is en blijft hoge kwaliteit content. Content die uiterst relevant is voor de bezoekers van je website. Het is dus van groot belang hier de nodige aandacht aan te besteden om zodoende via het internet in contact te komen met nieuwe relaties.