Breng uw pensioen advies onder de aandacht

Bent u een van de 2055 financieel adviseurs die geregistreerd zijn voor pensioenadvies?

Nu is een uitstekend moment om uw pensioen dienstverlening onder de aandacht te brengen.

Waarom?

Pensioen is een actueel thema. De pensioen leeftijd wordt verhoogd. Mensen gaan meer premie voor hun pensioen betalen. Het wantrouwen richting de pensioensector is groot.

Pensioen is voor veel mensen een van de belangrijkste financiële regelingen waarmee ze te maken krijgen. Toch is volgens de AFM bijna 70 procent van de mensen nog “volledig pensioenonbewust”. Eind september vindt de Pensioen3Daagse plaats, met als doel het pensioenbewustzijn te verhogen.

Met pro-actieve en klantgerichte informatievoorziening kunt u een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de pensioenbewustheid.

Lees meer

Communicatieprogramma Pensioen3Daagse voor financieel adviseurs

 

Doet u ook mee aan de Pensioen3daagse

Help mee mensen inzicht te geven in hun pensioen

Op 27, 28 en 29 september 2012 is de tweede editie van de Pensioen3daagse, een initiatief van Wijzer in geldzaken. Tijdens deze drie dagen vinden er in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioen. Doel van de Pensioen3daagse is dat mensen zich actief gaan verdiepen in hun pensioen. Doet u ook mee?

Wij helpen u graag uw activteiten tijdens de Pensioen3daagse onder de aandacht te brengen met een kant en klaar communicatieprogramma. Lees meer