Klant centraal communiceren in 7 stappen

Mensen besteden steeds meer tijd aan sociale netwerken en krijgen duizenden (commerciële) prikkels per dag die hun aandacht vragen. Hoe zorgt u ervoor dat u hiertussen opvalt? Dat mensen u willen volgen?  Klant bij u willen worden en blijven?

Maak kennis met de 7 stappen van ons Klant centraal Communicatiemodel.

Op basis van de doelgroep (centraal in het model) stemt u iedere fase van de koopcylus (blauwe ring) af op de verkoopcyclus (oranje ring). In de witte ring tussen de koopcylus en verkoopcyclus ziet u waarmee prospect of klant in die fase bezig is of behoefte aan heeft. In praktijk lopen deze fases overigens redelijk onbewust in elkaar over. Het model is geschikt voor zowel het werven van nieuwe klanten als het bedienen van bestaande relaties.

Lees meer

Belastingcampagne 2011/2012

12 tips om te besparen op uw belastingen 2011 en 2012Uit onderzoek van TPS Nipo blijkt dat belastingbetalers jaarlijks duizenden euro’s aan belastingvoordeel laten liggen. Helpt u uw relaties hun belastingzaken wel goed te regelen?

De Belastingcampagne 2011/2012 is nu beschikbaar voor financieel adviseurs. De campagne bestaat uit de communicatie van een digitaal boekje met 12 tips en een checklist. De mailing kan verstuurd worden per e-mail en post.

Het tipboekje leent zich ook uitstekend om via andere media te verspreiden, zoals uw website, LinkedIn, Facebook , Twitter, Google+ en uw handtekening in Outlook.

Zowel de e-mailing als het digitale tipboekje verzorgen wij in de huisstijl van uw financieel advieskantoor. U heeft geen omkijken naar het verzenden van de mailing. Dit verzorgen wij volledig voor u.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe bouwt u een duurzame klantrelatie?

Financieel planners en adviseurs streven steeds vaker naar het verkrijgen van totaalrelaties. In praktijk blijkt dit nog niet zo’n makkelijke opgave. Van de gemiddeld 13 financiële producten die een consument bezit, blijkt slechts een klein deel ondergebracht bij een en dezelfde adviseur. Mensen maken gemiddeld gebruik van 3,2 verschillende financieel dienstverleners.

Welke stappen zet u om een klantrelatie voor het leven op te bouwen?

Lees meer